|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Diğer Forumlardan Duyurular Diğer forumlarda artik forumlarimizda kendi forumlari hakkinda duyurulari vede istedikleri ilanlari yayinlayabilecekler. |
![]() |
|
Okuma: 443 - Cevap: 10
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Arkadaşlar merhaba konuyu umarım doğğru yere açmışımdır.
vbulletin-tr.com - Telif Hakkı Şimdi benim sitemde kullandıgım ve sitem için özel yaptırdıgım ranklar logolar ve banner lar. Ben herhangi bir vbulletin destek sitesinde ya da baska bi platformda paylaşmadıgım sürece birisi tarafından çalınıp kullanılsa bu ne kadar etik olur. Benim basıma bugun öyle birsey geldi adam msn adresini vermiş izin istiyorum demiş izin vermediğim halde bir de bana msn den dayılık yapiyor yok işte ben alemin en kral webmasterinin arkadaşıyım SİMAR ı tanıyorum vs vs... Belliki cocuk yasta birisi bunu yapan, ya da aklı basında değil. Adam oldugu gibi ne kadar banner ım varsa çalmış, ne kadar forum rütbem varsa çalmış. ve bir de sitesinde duyuru olarak açmış yok işte yeni banner larımız yok işte yeni forum rütbelerimiz gibi. Ben siteyi açalı bir yıl oluyor ilk defa böyle birşeyle karsılastım. Ne yapabilirim arkadaşlar. Edit: Bannerları kaldırttım ancak rütbeleri kaldırmayacakmış öyle söylüyor beyfendi
Konu cihax tarafından (13. February 2010 Saat 15:34 ) değiştirilmiştir. |
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink) | |||
|
||||
|
|
0
alemin krali SIMAR mi
o kendisi daha cocuk ikincisi bir b... bildigi de yok baskalarindan caliyor . kim ise bu senin bannerleri calan adresini yolla bir merak ettim
|
|||
|
||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
![]() Böyle şeyler yaptır arkadaşım çalıntıya karşı kesin çözüm ![]() edit : zaten bu tip resimleri editleme yetileri varsa kendilerininkini yaparlar xP |
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Benzer olay benim başımada gelmişti.Adam yöneticiydi.bırak bannerları benim aylarca uğraşarak yaptığım özel şablonları bile çaldı.ve kendi çakma sitesini yaptı.Dahada vahimi bazı arkadaşlarım emek hırsızının yaptıklarının bilincinde olmadığı için destek bile vermişlerdi..
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Benim basima hergün geliyor takmayin böyle seyleri öbür tarafda cezalarini cekerler umarim.
|
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Evet Hasann haklısın bu işin bir de öbür tarafı var. Sorunu şimdilik hallettim sildirdim hepsini bakalım devam edicek mi?
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Bence devam edecektir böyleleri yüzsüz serefsiz bes para etmez adamlar olur ama bu dünyanin birde öbür tarafi var hem bu dünyada yaptirim yapamazsiniz cünkü netteki ufak seyler icin avukata tonlarca para yatirmak sacmalik olur diye düsünüyorum.
|
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Tabiki avukat falan saçmalık. Ama en azından rezil etmek vbulletin sitelerinden destek almasını önlemek ona ufak bi ceza olur belkide.
|
||||
|
|||||
|
|
#10 (permalink)
|
|||
|
||||
|
|
0
Rütbe türü çalışmalarda sitenizin kısaltılışını veya logosunu kullanırsan bir nevi tedbir almış olursun ama tabii ki bu da kesin çözüm değil
|
|||
|
||||
![]() |
| Etiketler |
| hakkı, telif |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|