|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
| Diğer Forumlardan Duyurular Diğer forumlarda artik forumlarimizda kendi forumlari hakkinda duyurulari vede istedikleri ilanlari yayinlayabilecekler. |
![]() |
|
Okuma: 292 - Cevap: 8
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
#1 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Sitemiz tekrar hizmetinizdedir ve bir çok yeniliklerle sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz. Ziyaretlerinizi eksik etmeyin Uzun süre sonra tekrar açtık sitemizi.kısa süre sonra moderatör alımı başlayacaktır. www.genisailedizisi.com |
||||
|
|||||
|
|
#2 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Bu Sitenin Tutmaması İmkansız Ama Temanız İğrenç.. Değişiklik Yaparsan Başarılı bir site olur (:
|
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
-1
The Ottoman Nickli Üyeden Alıntı
İmkansız mı ? otoman bu ilk geniş aile dizisi forum fan sitesidir konuşmalarına dikkat et daha yorum atmayı bilmiyorsun
+ Tema güzel olsa üye çok mu olacak Allah'ımya Buraya Geniş Aile severler geliyor forum sitesi değil burası.
|
||||
|
|||||
|
|
#4 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Blog DB hata veriyor.,forumdan portala dönüş linkin yok..ben başarılı bir site yapacağına inanıyorum
Host sorunun varsa sana host verebilirim..iyi çalışmalar. |
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Yorumun için sağol abi (nisan). Blog kuruldu.
Konu Oğuzhan Özer tarafından (15. March 2010 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir. |
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Evet kurmuşsun..seni oldukça kararlı gördüm.senin siten ve link değişimi yaptığım diğer siteleride Flash banner olarak ekledim.
|
||||
|
|||||
|
|
#8 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
0
Forum ve Blog gayet Şık Olmuş Emeğinize sağlık.
Kişi Dili altında saklıdır, Konuşunca kıymetinden neler kaybettiğini anlarsınız. Hz.Ali (k.v)'
www.ParkSohbet.Com | www.DiziFilmler.Com |www.keyifci.Com |
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink) | ||||
|
|||||
|
|
1
OguzhanOzer Nickli Üyeden Alıntı
Bence Ben Yorum Yapmayı Biliyorumda Sen Okumayı tam çözememişsin : ) İlkokulu nerde okuduysan o okulda sanırım sorun var..
Yorum yazmadan önce cevap yazacağın şeyi 2 kere oku bundan sonra.. forumun TUTMAMASI yazdım oraya.. neyse ![]() daha çok görecek gidecek yolun var.. |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| aile, dizisi, fan, geniş, sitesi, wwwgenisailedizisicom |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|