|
|
| vBulletin-TR Destek Ekibi ve Çeviri Ekibinde Görev Almak İstermisiniz? -> TIKLAYIN
|
|
|||||||
| Kayıt ol | Topluluk | Galeriler | Yöneticiler | Ziyaretçi Defteri | Banlananlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
vBulletin Türkiye Sitesine Hoşgeldiniz.
Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz.
Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız.
![]() |
|
Okuma: 1237 - Cevap: 13
|
|
LinkBack | Seçenekler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
SEKERHASTASIYIZ.BIZ Diabetes Mellitus ADMINCP Style Detaylar »»
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
SEKERHASTASIYIZ.BIZ Diabetes Mellitus ADMINCP Style
Yapımcı Son Online Tarihi: Jan 2009
Orjinal Konu: SEKERHASTASIYIZ.BIZ Diabetes Mellitus ADMINCP Style - vBulletin.org Forum
vbulletin-tr.com - SEKERHASTASIYIZ.BIZ Diabetes Mellitus ADMINCP Style KURULUM
![]() Bu Kadar Kolay GelsinDESTEGINI GÖSTER
|
|||||||||||||||||||||||||||
Benzer Eklentiler
|
||||
| Moderatör | Yapımcı | Tip | Cevap | Son Mesaj |
| NARCOTIQTR AdminCP ConCon Style | Metin METE | 3.7 Admin KP Temaları | 10 | 15:58 31. January 2009 |
| Navbarda Admincp Linkeri.. | AnıL Karahan | vBulletin 3.7 Şablonları | 3 | 22:15 21. May 2008 |
| SimplyCity vB4 AdminCP Style | Hasann | 4.0 Admin KP Temaları | 7 | 21:41 16. December 2011 |
| Eti vB4 AdminCP Style | Hasann | 4.0 Admin KP Temaları | 4 | 23:36 26. October 2010 |
| Admincp De Son 100 Pm ! | ßiqßanq | vBulletin 3.8 Eklentileri | 0 | 10:04 29. September 2011 |
| Yorumlar |
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Güzel tema, teşekkürler.
Keşke biraz daha az iframe olsaydı
|
||||
|
|||||
|
|
#3 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Bu Tema'yla İlgili Bir Eleştirimi? Yoksa vBulletin'imi Eleştirdim
![]() Çünkü Ben Iframe Felan Kullanmadım
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Eleştirim kişisel değil
sekerhastasiyiz.biz neredeyse her tarafta . Sadece onu eleştirdim. Paylaşım için teşekkürler zaten. |
||||
|
|||||
|
|
#5 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Abi O Zaman Iframe Deme, Iframe Başlı Başına Başka Birşey! Tema'yı Sonsuz Kez Eleştir...
Her Yerde Dedim, Burda da Derim. Ben Bu Tema'yı Sonuçta O Site İçin Yaptım! ve Hem Adını hemde Her Yerine SEKERHASTASYIZ.BIZ Yazdım
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Peki ifreme demiyeyim, reklam diyeyim
|
||||
|
|||||
|
|
#7 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Reklama İhtiyacım Yok, Merak Etme Sen
![]() Başlı Başına Markayım Zaten Ben
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Merak etmiyorum. Eleştiri yapıyorum.
Her tarafına yazdım diyen sizsiniz, doğal olarak bir nevi reklam. Markalar büyümez, büyütülür
|
||||
|
|||||
|
|
#9 (permalink)
|
||||
|
|||||
|
|
0
Foruma Bakınca Nerdeyse Tüm Grafiksel Çalışmalarda O Dediğin Şeyden Iframe'mi Diyorsun, Reklam mı Diyorsun Artık Ondan Var
Ben Sana Reklam Yapmıyorum Dedikçe Sen Lafı Uzatıyorsun, Gir Önce Başka Üyelerin Grafiklerindeki Reklamları Gör, Sonra Benim Olmayan Sitem İçin Reklam Yapmama Laf Söyle ![]() Sana İyi Geceler, Ben Iframe'yi Yanlış Anladım Konu Uzadı.. Ben Konu'yu Burda Kapatıyorum.. Artık Seni Vcidanınla Baş Başa Bırakıyorum
|
||||
|
|||||
|
|
|
||||
|
|||||
|
|
0
Beyefendi. Siz diyorsunuz ki her tarafına site adını yazdım ama site benim değil. Site sizin olduğu için eleştiri yapmadım, temanın her tarafında siteadı olduğu için reklam dedim. Ben sizin yaptığınız temayı beğendim ve bu site adının her tarafında geçmesini istemezdim. Yoksa kullanacaktım.
Her neyse. Vicdanım rahat. Size de Hayırlı ve rahat Vicdanlar. |
||||
|
|||||
![]() |
| Etiketler |
| admincp, diabetes, mellitus, sekerhastasiyizbiz, style |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|